Köpvillkor

Leveranstid
Vi strävar efter att sända dina varor så snabbt som möjligt. Normal leveranstid från oss ligger på 5-10 arbetsdagar.
Vanligtvis sker våra leveranser som brev eller paket med Postnord. Vi tar inget ansvar för Postnords leveranstider och/eller hantering.

Hämta i butik
Du kan också välja alternativet "Hämta i butik"..
Vi lägger då undan dina varor till dig, och du kan hämta dem i vår butik i Falun.
Detta alternativ är självklart fraktfritt.

Priser
Alla våra priser är inklusive moms. Priserna gäller tills vidare. Vi reserverar oss för eventuella pris- och momshöjningar samt andra faktorer som kan påverka våra priser.

Frakt
Frakt tillkommer på priset, fraktkostnaden är 79:-, och vi skickar inom Sverige.
Fraktfritt vid köp över 700:-.

Betalningsalternativ
Kortbetalning via Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2003 som ett helt nytt fenomen i Sverige och har med tiden blivit synonymt med säkra nätbetalningar. Payson samarbetar med VISA. Över en halv miljon svenskar använder idag Payson som har blivit en välkänd betallösning på Internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Faktura
Det går också bra att välja PaysonFaktura när du kommer till betalningsalternativen. Om du väljer att betala med PaysonFaktura tillkommer en avgift om 39 kronor. Betalningsvillkor 14 dagar och fakturan sänds separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot PaysonFaktura måste Du har fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturering sker genom Payson.

Vid försenad inbetalning utgår lagstadgad påminnelseavgift med 60 kronor + debitering av dröjsmålsränta à 2 % per månad från fakturans förfallodatum. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kronor tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Returrätt / Öppet köp
Innan Du returnerar varan skall du fylla i en returblankett.
Den hittar du på startsidan längst upp till höger under rubriken ”Kundtjänst”. Där finns en ruta ”Registrering av retur”. Klicka på länken och fyll i returblanketten.
- Du betalar själv frakten till oss.
- Porto/frakt och ev efterkravsavgifter återbetalas inte.
- Sänd inte varan mot postförskott. Decoria löser inte ut dessa paket.
- Varorna skall returneras väl inslagna i originalförpackning så att produkterna inte skadas.
- Återbetalning sker endast då varorna returneras oskadda, se ovan.
- Vi återbetalar varans pris inom 30 dagar.

Returadress
Decoria
Slaggatan 6 E
​791 71 FALUN

Ej uthämtade/utlösta paket
Vi debiterar 200 kr oavsett köpsumma för att täcka våra hanteringskostnader/frakt för ej uthämtade/utlösta paket.